У селі Бабчинці Чернівецького району на одній з вулиць виявили тіло місцевого жителя з тілесними ушкодженнями, характерними для дорожньо-транспортної пригоди. На причетність до аварії слідством перевіряється односелець загиблого.

23 травня у селі Бабчинці на вулиці Поштовій було виявлено тіло 39-річного місцевого жителя. За результатами розтину було встановлено, що чоловік загинув внаслідок гострої внутрішньочеревної кровотечі та розтрощення тканин печінки.

В ході перевірки працівники поліції встановили, що потерпілий загинув внаслідок наїзду на нього автомобіля. Того дня по сільській дорозі вантажівками перевозили сіно.

На причетність до вчинення дорожньо-транспортної пригоди перевіряється 50-річний місцевий житель, який керував автомобілем «ЗІЛ -130».

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.



Переглядів: 2338
Поширень: 0