У ході здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні за ст. 203-2 КК України Могилів-Подільською місцевою прокуратурою проведено операцію з виявлення та припинення діяльності закладу, що надавав послуги в сфері незаконного грального бізнесу на території м. Ямпіль.

За результатами санкціонованого обшуку, в одному із інтернет клубів, виявлено функціонування грального закладу, де незаконно надавались послуги у сфері грального бізнесу.

Заклад закрито, вилучено 21 системний блок разом з комп’ютерними маніпуляторами, 21 монітор, 1 інтернет свіч-роутер.

Наразі, в рамках кримінального провадження, за процесуального керівництва Могилів-Подільської місцевої прокуратури, проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії з метою всебічно, повного і неупереджено дослідження обставин кримінального провадження, встановлюються особи, причетні до діяльності грального закладу.

На Вінниччині прокуратура виявила ще два підпільних гральних заклади

Крім того, Могилів-Подільською місцевою прокуратурою спільно з працівниками поліції, проведено ще один санкціонований обшук в одному з інтернет клубів міста Могилева-Подільського. Правоохоронці виявили факти незаконного здійснення грального бізнесу. У ході обшуку вилучено 10500 гривень, 10 моніторів, 15 системних блоків, 6 флеш накопичувачів, 6 мишок та 6 клавіатур, 1 свіч-роутер, 1 маршрутизатор. На вказані грошові кошти та обладнання внесено клопотання до суду про накладення арешту.

На Вінниччині прокуратура виявила ще два підпільних гральних заклади

На даний час в рамках вказаних кримінальних проваджень за процесуального керівництва Могилів-Подільської місцевої прокуратури проводяться першочергові слідчі (розшукові) дії з метою всебічно, повного і неупереджено дослідження обставин кримінального провадження, встановлюються особи, причетні до діяльності гральних закладів.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення, винним особам загрожує покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.



Переглядів: 2391
Поширень: 0