Минулої доби на автодорозі сполученням Житомир-Могилів-Подільський сталась дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждав 6-річний пішохід. Водій автомобіля «Вольво» здійснив наїзд на хлопчика, коли той перетинав дорогу у невстановленому місці.

Аварія сталась близько 22.00 години на автодорозі сполученням Житомир- Могилів-Подільський. За попередніми даними слідства, 39-річний водій автомобіля «Вольво» здійснив наїзд на 6-річного хлопчика, який раптово вибіг на проїжджу частину, будучи без нагляду дорослих.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди дитина отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована до реанімаційного відділення дитячої лікарні.

На Вінниччині під колеса авто потрапив 6-річний хлопчик

Наразі життю та здоров’ю дитини нічого не загрожує.

Поліція з’ясовує усі обставини дорожньо-транспортної пригоди. Слідчим призначено ряд експертиз.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Таке правопорушення карається до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.

На Вінниччині під колеса авто потрапив 6-річний хлопчик

Нагадаємо, що на автошляхах Вінницької області за 5 місяців поточного року за участі дітей сталось 49 автопригод, в яких 52 дитини отримали травми, 1 дитина загинула.

Шановні батьки, поліція Вінниччини закликає не залишати без нагляду дітей, нагадати їм правила безпечної поведінки на дорозі та розповісти про наслідки дитячих розваг на дорогах.



Переглядів: 1710
Поширень: 0