Працівники Тиврівського відділення поліції затримали правопорушника, оголошеного судом у розшук, який промишляв крадіжками. Пошкоджуючи вікна, він проникав у житлові приміщення односельців та викрадав цінні речі.

Під час проведення розшукових заходів оперативники затримали зловмисника, який не з’являвся на судові засідання. 20-річний мешканець села Тростянець Тиврівського району проходив у якості обвинуваченого у справі про крадіжку з магазину. Чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

Під час спілкування з затриманим поліцейські встановили, що, переховуючись від суду, правопорушник встиг вчинити ще чотири крадіжки. У травні, проникши через відкриту квартирку до будинку 41-річної жінки, зловмисник викрав вироби з жовтого металу, гладкоствольну рушницю «МР43Е» та більше 9 тисяч гривень. З гаража свого 61-річного односельця злодій викрав бензокосу, а, пошкодивши вікно у будинку 37-річної жінки, викрав два ноутбуки, ювелірні прикраси та 2 тисячі гривень. Також зловмисник встиг викрасти тютюнові та горілчані вироби з одного з сільських магазинів.

У зловмисника поліцейські вилучили частину речових доказів.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 КК України (крадіжка). Такі правопорушення караються позбавленням волі на строк до 6 років.



Переглядів: 2003
Поширень: 0