Сьогодні при спробі дачі хабара слідчому Хмільницького відділення поліції було задокументовано двох жителів Полтавської області. За півтори тисячі доларів чоловіки спробували залагодити справу щодо притягнення їх знайомого до кримінальної відповідальності за шахрайство. Слідчий на злочинну оборудку не погодився та повідомив начальника Хмільницького відділення поліції. В результаті спроба дачі неправомірної вигоди була задокументована працівниками хмільницької поліції та обласного управління внутрішньої безпеки ДВБ Нацполіції України, зловмисникам загрожує кримінальна відповідальність.

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Юрія Педоса, чоловіки були затримані у службовому кабінеті під час спроби вручити згадану суму поліцейському за непритягнення товариша до кримінальної відповідальності.

У Хмільнику слідчий відмовився від хабара у півтори тисячі доларів

Зловмисник, за якого намагалися заплатити кошти, підозрюється у вчиненні двох епізодів шахрайств в 2015-2016 роках. Після встановлення поліцією його причетності до вказаних злочинів, він переховувався від слідства та з травня цього року перебував у розшуку.

У Хмільнику слідчий відмовився від хабара у півтори тисячі доларів

За пропозицію та надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає особливо відповідальне становище слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження відповідно до ч.3 ст.369 КК України.

Такий злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

У Хмільнику слідчий відмовився від хабара у півтори тисячі доларів

Триває слідство.



Переглядів: 2577
Поширень: 0