1 липня під колеса вантажного потягу сполученням «Жмеринка-Одеса» потрапила 60-річна жінка. Потерпіла була госпіталізована до лікарні, де під час надання медичної допомоги померла.

Інформація про пригоду надійшла в поліцію о 23.30 годині від диспетчера станції, що неподалік села Рахни-Лісові. Під колеса вантажного потягу сполученням «Жмеринка-Одеса» потрапила літня жінка.

За попередніми даними слідства, в момент руху потягу жінка перебувала на колії в лежачому стані. Машиніст застосував звукові сигнали для попередження наїзду та екстрене гальмування, однак не встиг зупинити потяг. Потерпіла не відреагувала, відтак уникнути наїзду не вдалося.

Про наїзд машиніст потягу зателефонував диспетчеру станції, який викликав швидку допомогу. Травмовану було госпіталізовано до Шаргородської центральної районної лікарні, однак через тяжкі травми медики не змогли врятувати потерпілу.

Правоохоронці встановлюють усі причини та обставини загибелі людини.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі.



Переглядів: 1884
Поширень: 0