Сьогодні вранці поліцейські Калинівського відділу поліції повернули додому зниклу 12-річну дівчинку. Знайшли її у сусідньому селі, через сварку з батьками вона гостювала у своєї подруги.

5 липня, близько 21.00 години до працівників поліції надійшло повідомлення від 45- річної жительки села Заливанщина. Жінка заявила про те, що її 12-річна донька не повернулась додому з прогулянки.

Як розповів начальник Калинівського відділу поліції Петро Скічко, на пошуки дитини одразу ж було орієнтовано весь особовий склад Калинівського відділу поліції. Поліцейські опитали сусідів, друзів зниклої. З’ясувалось, що неповнолітня не вперше тікає з дому через непорозуміння з дорослими у сім’ї. Пошуки привели правоохоронців в сусіднє село, де проживала подруга зниклої. Саме там і знаходилась дівчинка. Тож вже за кілька годин після зникнення поліцейські повернули дитину батькам.

З дівчинкою та її батьками провели профілактичну бесіду, аби в подальшому не виникало таких ситуацій, які можуть нести загрозу життю та здоров’ю дитини.

В цьому році поліцейські розшукали та повернули батькам 85 неповнолітніх, які завдяки вчасному реагуванню правоохоронців не стали жертвами злочинів.

Поліцейські відділу ювенальної превенції наголошують - у разі зникнення дитини, батькам необхідно відразу, не гаючи часу, звертатися в поліцію, бо він оперативності втручання в ситуацію правоохоронців напряму залежить життя і здоров’я дітей.



Переглядів: 1871
Поширень: 0