6 липня неподалік села Лядова Могилів-Подільському районі перекинувся «Камаз». В результаті дорожньо-транспортної пригоди один пасажир від отриманих травм загинув, інший - у важкому стані. Поліція з’ясовує усі обставини та причини аварії.

За попередніми даними слідства, 55-річний водій «КАМАЗу» не впорався з керуванням, з’їхав з дороги, де зіткнувся з парканом. Від удару кабіна вантажівки перекинулася, водій та троє пасажирів випали через лобове скло перед автомобілем. Двоє пасажирів потрапили під колеса вантажівки. Чоловіки отримали тілесні ушкодження різного ступеню важкості та були госпіталізовані до реанімаційного відділення Могилів–Подільської лікарні.

На Вінниччині "КАМАЗ" в'їхав у паркан та перекинувся. Є загиблі

Під час надання лікарями медичної допомоги життя 33-річного чоловіка врятувати не вдалось. Стан 28-річного пасажира залишається вкрай важким, третій пасажир та водій важких травм не отримали та після огляду лікарів були відпущенні додому.

Слідством призначено ряд експертиз, за висновками яких буде остаточно встановлена причина автопригоди.

На Вінниччині "КАМАЗ" в'їхав у паркан та перекинувся. Є загиблі

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачене покарання до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2848
Поширень: 0