Повідомлено про підозру чиновнику, який неодноразово вимагав та отримував неправомірну вигоду. Про це повідомляє Прес-служба Прокуратури Вінницької області.

Прокуратурою Вінницької області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди працівником одного з лісогосподарських підприємств області.

У ході розслідування слідчими, спільно з працівниками управління захисту економіки у Вінницькій області, викрито злочинну систему поборів, яку організувала дана особа. Зокрема, будучи наділеним повноваженнями щодо здійснення контролю за діяльністю районних підрозділів підприємства, упродовж 2017 року, він неодноразово отримував від лісників гроші за лояльне ставлення під час планових перевірок та нереагування на виявлені в їх роботі недоліки.

Наразі зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою). Вирішується питання щодо обрання стосовно нього запобіжного заходу.



Переглядів: 1944
Поширень: 0