Налагоджена співпраця Вінницької митниці ДФС із суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності – дозволила спрямувати на дороги області за січень-червень 2017 року близько 100 мільйонів гривень. Про це  під час чергової зустрічі з керівниками підприємств Вінниччини повідомив начальник Вінницької митниці ДФС Валентин Калашніков.

Посадовець подякував бізнесу за розуміння у важливості наповнення казни держави. Адже 50 відсотків перевиконання загального обсягу щомісячних показників надходжень митних платежів, серед яких мито, акцизний податок із ввезених на митну територію України підакцизних товарів та ПДВ, зараховується до спеціального фонду обласного бюджету на розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури. Відтак висловив сподівання на подальше виконання поставлених бюджетних завдань задля розвитку регіону і поліпшення якості доріг, що пролягають на території Вінницької області.

За півроку Вінницька митниця спрямувала на дороги Вінниччини близько 100 мільйонів гривень

У свою чергу, очільники підприємств, зокрема, звернули увагу керівника митниці та його заступників Ігоря Путишина та Юрія Мацібору на певних незручностях при проходженні державних видів контролю за принципом «єдиного вікна» та висловили побажання щодо розширення діалогового вікна.

Вислухавши усі зауваження, пропозиції та побажання суб’єктів сфери ЗЕД щодо спрощення митних процедур Валентин Калашніков запевнив їх у тому, що після опрацювання та узагальнення вони будуть надіслані на розгляд керівництва Державної фіскальної служби України.



Переглядів: 2320
Поширень: 0