Дорожньо-транспортна пригода сталась 22 липня близько 18.00 години поблизу села Буди Тростянецького району. Від отриманих тілесних ушкоджень пасажир двоколісного транспортного засобу помер в реанімаційному відділенні Тростянецької лікарні через три години.

Попередньо встановлено, що 44-річний водій мотоцикла «Kawasaki» завершивши обгін автобуса, повернувся на свою смугу руху, де зіткнувся з автомобілем «ДЕУ», який виконував поворот ліворуч.

Від отриманих тілесних ушкоджень пасажир мотоцикла через кілька годин помер у лікарні, а сам водій перебуває в реанімації.

На Вінниччині мотоцикл зіткнувся з автівкою. Є загиблі

Слідчими призначено ряд експертиз для встановлення усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди. У водіїв відібрані зразки крові на наявність алкоголю в крові.

На Вінниччині мотоцикл зіткнувся з автівкою. Є загиблі

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі.

Тривають слідчі дії.



Переглядів: 2983
Поширень: 0