Побутовий конфлікт між п’яним зятем та тещею закінчився для жінки лікарняним ліжком. Причину сварки її учасники пояснити не можуть.

31 липня близько 16 години у поліцію надійшло повідомлення про госпіталізацію 57-річної жительки села Чернятин Калинівського району. З закритою черепно-мозковою травмою потерпіла знаходиться в реанімаційному відділенні.

На Вінниччині п'яний зять "відправив" тещу до реанімації

За словами начальника калинівської поліції Петра Скічка, слідчо-оперативною групою поліції, яка терміново виїхала за адресою проживання потерпілої, було встановлено, що травми жінка отримала дома під час суперечки із чоловіком дочки. Після повернення 37-річного правопорушника додому у стані алкогольного сп'яніння, між ними виникла суперечка, в ході якої чоловік вдарив жінку кулаком по голові. Наступного дня потерпілій стало зле, вона втратила свідомість, і рідні звернулись до лікарів за допомогою.

На Вінниччині п'яний зять "відправив" тещу до реанімації

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2107
Поширень: 0