2 серпня поліцейські Тиврівського відділу поліції повернули додому двох дітей. Після конфлікту з тіткою 10-річна дівчинка втекла з дому. Разом з втікачкою вирушила і її 11-річна подружка.

О 9 годині до працівників поліції за допомогою звернулась мама молодшої дівчинки, жителька села Іскрівка. Жінка повідомила, що їздила за покупками, а дітей залишила на свою сестру. Після зробленого родичкою зауваження 10-літня дівчинка пішла з дому. Протягом доби родичі самотужки намагались розшукати втікачку, але вони були марними.

Відразу після отримання повідомлення про зникнення дитини по тривозі був піднятий особовий склад Жмеринського, Тиврівського та Шаргородського підрозділів поліції. Після 8 годин пошуків дітей знайшли біля села Строїнці. Дівчатка блукали біля лісу. Старша дівчинка з неблагополучної сім’ї, її батьки навіть не помітили її відсутності.

Поліцейські ювенальної превенції провели з батьками та дітьми роз’яснювальну роботу з метою запобігання таким випадкам у майбутньому.

В цьому році 102 неповнолітніх з різних причин залишили свої домівки та перебували в розшуку. Усі вони розшукані поліцейськими та передані батькам. Якщо зникла ваша дитина відразу звертайтесь в поліцію за номером 102. Для її пошуку важлива кожна хвилина.



Переглядів: 2895
Поширень: 0