У Ямполі наближаються до завершення ремонтні роботи в дитячих садочках №1 «Пролісок» та №4 «Сонечко». В березні цього року проявом дружніх, партнерських відносин стало підписання контракту для реалізації проекту грантової допомоги програми «Кусаноне», що фінансується за рахунок коштів уряду Японії.

На капітальний ремонт двох дошкільних навчальних закладів міста було отримано фінансування в розмірі понад 1,4 млн. грн. Реалізація грантової допомоги розпочалась у квітні поточного року. Протягом кількох місяців проведено утеплення даху приміщень, оздоблено і пофарбовано фасади, встановлено водовідведення та вимощення, закріплено ліхтарі для освітлення території у вечірню пору.

Надійними партнерами закладів освіти району стали Ямпільська міська рада та ГО «Молодь Ямпільщини». Додатково, за рішенням сесії, з метою завершення ремонтних робіт за європейськими стандартами дофінансовано 400 тис.грн., з місцевого бюджету. Керівник району Михайло Вдовцов переконаний, що вклад Посольства Японії є значимим і відчутним для України, адже дозволяє створити належні умови для розвитку молодого покоління в нашій державі. Усі кошти виділенні японським урядом використовуються за призначенням у повному обсязі. Реалізацію проекту планується завершити до початку нового навчального року.



Переглядів: 2554
Поширень: 0