Її учасники протягом дня очолювали найважливіші посади. 25 найбільш талановитих молодих людей, випускників і студентів українських вишів, переможці проекту «Молодіжний призов у владу» працювали на посадах губернатора, його заступників та начальників управлінь.

«Ми порівняємо ваш погляд на шляхи розвитку Вінницької області й свій, - сказав голова облдержадміністрації Олександр Домбровський, благословляючи молодих на перші кроки в державному будівництві. - Нам хотілося б, що досвід, придбаний протягом декількох місяців вашого стажування в органах місцевої влади, був узагальнений у якийсь документ. І щоб у ньому були зазначені не лише реальні проекти, але й джерела їхнього фінансування».

Акція розпочалась символічною передачею влади від високопосадовців до молодих людей. Голова облдержадміністрації Олександр Домбровський віддав керування областю в руки найуспішнішого учасника «Молодіжного призову у владу». Ним став аспірант Одеського національного університет ім. І. Мечникова Максим Волосевич - майбутній кандидат політичних наук. Він повний надій на те, що в українську політику й діючу владу все-таки прийдуть люди патріотичні, чесні й висококваліфіковані. З такими думками він і прийняв під своє керівництво на один робочий день цілу область.

Молоді люди протягом дня мали змогу відчути, що означає бути державним службовцем, працюючи на чолі управлінь.

Підсумком акції стало проведення її учасниками наради під час якої молоді лідери внесли власні пропозиції щодо розвитку та реформування галузей області, охарактеризували роботу управлінь. А за результатами наради «молодий губернатор», його заступники та начальники управлінь підготували проект розпорядження облдержадміністрації щодо пріоритетних питань розвитку Вінницької області на 2010 рік.


Переглядів: 3542
Поширень: 0