Працівники Хмільницького відділення поліції затримали 20-річного хлопця, який викрав автомобіль місцевої жительки. На викраденому авто зловмисник потрапив в дорожньо-транспортну пригоду та був затриманий групою швидкого реагування поліції.

14 серпня до працівників поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду. Водій автомобіля «ВАЗ 21063», знаходячись напідпитку, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з деревом, після чого втік.

Завдяки детальному опису свідків нетверезого чоловіка через кілька годин неподалік вчинення ним дорожньо-транспортної пригоди затримали працівники групи швидкого реагування патрульної поліції

Поліцейські встановили, що «ВАЗ 21063» незадовго до аварії був викрадений у 34-річної жительки села Великий Митник. За словами 20-річного правопорушника, він викрав авто, перебуваючи в нетверезому стані, щоб покататись.

Поліцейські м. Хмільник затримали зловмисника, який  викрав «ВАЗ» та вчинив ДТП

Розшукуваний транспортний засіб вилучено та поставлено на арештмайданчик.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі терміном до п’яти років.

Крім того, на правопорушника складено адміністративний протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння за ст.130 КУпАП.

 



Переглядів: 2012
Поширень: 0