17 серпня у Томашпільському районі за підозрою у розповсюдженні наркотиків поліція затримала 32-річну жительку смт. Вапнярки. Під час обшуку у неї поліцейські вилучили понад 30 г розфасованого наркотичного порошку, схожого на амфетамін.

Як розповів начальник Томашпільського відділення поліції Ярослав Марченко, на правопорушницю поліцейські вийшли через покупців наркотичного порошку. Під час проведення санкціонованого обшуку у її помешканні оперативники вилучили понад 30 г амфетаміну, розфасованого у фольгові згортки. Наркотики жінка ховала у коробці з сумішшю для дитячого харчування.

За словами правопорушниці, згортки з наркотичним засобом вона випадково знайшла на вулиці. Зрозумівши, що на цьому можна підзаробити, почала шукати покупців.

Вилучене направлено на експертизу.

Поліція з’ясовує джерело походження та мету зберігання наркотичного засобу.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За незаконний збут наркотичних засобів жінці загрожує до 8 років ув’язнення.



Переглядів: 2282
Поширень: 0