25 серпня у м. Вінниці оперативники управління карного розшуку ГУНП Вінниччини затримали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки в Теплицькому районі. Затриманим виявися син загиблої.

24 червня близько 20.00 до Теплицького відділення поліції надійшло про те, що у селі Велика Мочулка у власному будинку виявлена мертвою 80-річна пенсіонерка. Тіло літньої жінки з численними колото-різаними ранами в області шиї та грудної клітини виявив онук, коли прийшов додому.

Опитавши рідних та сусідів, поліцейські з’ясували, що причетним до вбивства може бути її син.

На Вінниччині після сімейної сварки син зарізав стареньку матір

Як з’ясувала на місці пригоди слідчо-оперативна група, напередодні трагедії у родині виник конфлікт. Посварившись, невістка та онук потерпілої, пішли з дому. У будинку з літньою жінкою залишився її 53-річний син. Саме на нього впали підозри поліцейських щодо вчинення злочину.

Як розповів керівник Головного управління Національної поліції Юрій Педос, затримали підозрюваного оперативники у м. Вінниці на території однієї з лікарень. У вчиненні злочину чоловік зізнався. За його словами, між ним та матір’ю виник побутовий конфлікт, під час якого він кілька разів вдарив її кухонним ножем.

На Вінниччині після сімейної сварки син зарізав стареньку матір

Чоловік затриманий у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 115 (умисне вбивство). За це йому загрожує покарання до 15 років ув’язнення.

Підозрюваному буде призначена судово-психіатрична експертиза.



Переглядів: 3147
Поширень: 0