Працівники Могилів-Подільського відділу поліції затримали 65-річного чоловіка, який намагався вбити колишнього залицяльника своєї співмешканки. Побачивши чоловіка у магазині, де працює його дружина, він наніс супернику удар по обличчю заведеною бензопилою.

До відділу поліції надійшло повідомлення, що у селі Лядова біля місцевого магазину побились двоє чоловіків.

В ході перевірки з’ясувалось, що тілесні ушкодження 47-річний потерпілий отримав у результаті конфлікту з місцевим жителем. Чоловіки постійно сварились та мали давні неприязні стосунки на грунті ревнощів. Старший – співмешкає з 47-річною жінкою, яка в раніше мала відносини з постраждалим.

Як розповів керівник поліції Вінниччини Юрій Педос, поліцейські встановили, що ввечері 2 вересня чоловік зайшов в магазин до дружини та побачив там її колишнього залицяльника. Він пішов додому, взяв бензопилу та, повернувшись, наніс супернику удар по обличчю заведеною бензопилою. Зупинили зловмисника місцеві мешканці.

Правопорушник затриманий за підозрою у вчиненні правопорушення передбаченого ст.15 ч.1 ст.115 КК України (замах на вбивство). Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк до 15 років.



Переглядів: 1826
Поширень: 0