Повідомлення про замінування приміщення одного з підприємств-виробників у м. Калинівці надійшло до поліції сьогодні о 05.30 год. Вибухотехніки та кінологи протягом декількох годин обстежували приміщення та прилеглу територію. Вибухових та небезпечних предметів поліцейські не виявили.

За словами начальника Калинівського відділу поліції Петра Скічка, 62 працівники підприємства були евакуйовані, працівники поліції забезпечували охорону місця події та шукали вибухівку.

 ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЗАМІНУВАННЯ КАЛИНІВСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА НЕ ПІДТВЕРДИЛАСЬ (ФОТО)

Близько чотирьох годин поліцейські зі службовими собаками обстежували приміщення підприємства та території складів площею 3000 квадратних метрів. Ніяких підозрілих вибухонебезпечних предметів не було знайдено.

 ІНФОРМАЦІЯ ПРО ЗАМІНУВАННЯ КАЛИНІВСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА НЕ ПІДТВЕРДИЛАСЬ (ФОТО)

Вирішується питання про внесення даної інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).

Поліція проводить слідчі, розшукові заходи для встановлення та притягнення винної особи до кримінальної відповідальності. Таке правопорушення карається ув’язненням терміном до 6 років.



Переглядів: 2393
Поширень: 0