В рамках проведення операції «Зброя-Вибухівка» поліцейські виявили майже 500 набоїв у мешканців Козятинського та Ладижинського районів області. У Козятині патрони поліцейські вилучили під час поверхневого огляду, а в Ладижині – чоловік знайшов пакет з набоями на березі річки та приніс їх у поліцію.

11 вересня у місті Козятин неподалік одного з місцевих кафе працівники групи реагування патрульної поліції зупинили підозрілого чоловіка. В ході поверхневого огляду в його сумці поліцейські виявили більше 350 патронів до автоматичної зброї калібру 7,62 мм. Як з’ясувалось, чоловік забрав патрони у свого товариша та ніс їх додому.

Цього ж дня у Ладижині 55-річний місцевий житель добровільно здав поліцейським більше сотні набоїв. Боєприпаси чоловік знайшов під час випасання худоби на березі річки Південний Буг.

МАЙЖЕ 500 НАБОЇВ ВИЛУЧИЛИ ПОЛІЦЕЙСЬКІ У ЖИТЕЛІВ ВІННИЧЧИНИ

Поліція звертає увагу мешканців Вінниччини, що незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами тягне за собою кримінальну відповідальність, передбачену ст.263 КК України, у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років, за винятком, коли громадяни добровільно здають її до підрозділів поліції. 



Переглядів: 1593
Поширень: 0