26 вересня у Вінницькому та Гайсинському районах області стались аварії, у яких постраждали двоє людей. Один з потерпілих – 17-річний підліток.

У Вінницькому районі близько 14.30 неподалік смт. Стрижавка водій автомобіля «Опель Астра» вчинив наїзд на 17-річного жителя Могилів-Подільського району.

Як розповів начальник Вінницького відділення поліції Віталій Стахов, хлопець переходив проїзну частину дороги у невстановленому місці. З закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку він доставлений у лікарню.

Близько 6.00 в м. Гайсин 51-річний водій «Рено» вчинив наїзд на 58-річного місцевого жителя, який рухався на мопеді у попутному напрямку.

Водій мопеду з забоєм голови та поперекового відділу хребта госпіталізований у району лікарню.

Слідчими відділеннями поліції відкриті кримінальні провадження за ч. ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.



Переглядів: 2341
Поширень: 0