У вересні 2017 року Департаментом Державної архітектурно-будівельної інспекції у Вінницькій області видано сертифікати про готовність до експлуатації двох бізнес-об’єктів у Тиврівському районі.

Зокрема, завершено будівництво складського цеху для зберігання продукції одного з лідерів вітчизняного сільськогосподарського машинобудування, що спеціалізується на виготовленні грунтообробної техніки – ТОВ «Краснянське спеціалізоване підприємство «Агромаш». Нове приміщення загальною площею понад 1,2 тис. м² розташоване в с. Красне по вул. Данила Нечая, 2. Його потужність складає 43 вироби на рік, а кількість працюючих – 21 особа.

Крім того, введено в експлуатацію овочесховище в смт Сутиски по вул. Жовтнева, 118. Замовником будівництва сучасного складу для зберігання харчової продукції загальною площею майже 2 тис. м² є фізична особа. Місткість приміщення складає 2500 т, а кількість працюючих – 15 осіб.

Загалом з початку поточного місяця Департаментом на Вінниччині зареєстровано 260 документів дозвільного характеру. Серед них – 171 повідомлення та 8 дозволів про початок виконання будівельних робіт, 77 декларацій та 4 сертифікати про готовність об’єктів до експлуатації.



Переглядів: 2285
Поширень: 0