29 вересня в дорожньо-транспортній пригоді на Немирівському шосе загинув 57-річний житель Київської області, який потрапив під колеса мікроавтобуса. Потерпілий перетинав дорогу, йдучі до своєї вантажівки, яка стояла на узбіччі. Поліція з’ясовує обставини трагедії.

Аварія сталась близько 19.25 год неподалік села Щітки. Попередньо встановлено, що 68-річний водій автомобіля "Фольксваген Транспортер", рухаючись по Немирівському шосе в напрямку м. Вінниці, здійснив наїзд на чоловіка, який йшов проїжджою частиною дороги. Від отриманих ушкоджень пішохід загинув на місці пригоди.

Як з’ясувалося, потерпілий, 57-річний водій автомобіля «МАН», направлявся до своєї вантажівки, припаркованої неподалік на узбіччі дороги.

Слідство встановлює причини та обставини автопригоди, що призвело до смерті людини. Призначено проведення ряду експертиз.

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого), за що передбачено до 8 років позбавлення волі.



Переглядів: 2241
Поширень: 0