2 жовтня до Крижопільського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що під час ліквідації пожежі у приватному будинку на вулиці Піонерській в одній з кімнат виявлено частково обгоріле тіло його власника з ознаками насильницької смерті.

Як розповів начальник крижопільської поліції Вадим Гриньов, під час огляду на тілі 44-річного загиблого поліцейські виявили забійні та рублені рани голови. Сумнівів, що будинок підпалили з метою знищення слідів вбивства, у поліції не було. Опитавши сусідів, підозри поліцейських впали на колишню дружину потерпілого. Не дивлячись на те, що жінка офіційно була одружена з іншим чоловіком та народила від нього двох близнюків, вона продовжувала проживати у будинку колишнього чоловіка. Спочатку підозрювана заперечувала свою причетність до вчинення вбивства, але заплутавшись у показах, зізналась.

За словами затриманої, близько 10.00 вона повідомила колишньому чоловіку, що йде від нього. На цьому ґрунті між ними виникла сварка та штовханина, під час якої жінка молотком декілька разів вдарила колишнього чоловіка по голові.

У Крижополі місцева жителька молотком нанесла смертельні травми голови своєму колишньому чоловіку

За висновком судово-медичного експерта, смерть потерпілого настала внаслідок перелому кісток склепіння черепа.

У Крижополі місцева жителька молотком нанесла смертельні травми голови своєму колишньому чоловіку

37-річній жінці оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1. ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), за що передбачено 15 років ув’язнення.



Переглядів: 5022
Поширень: 0