Старший інспектор Хмільницького відділення поліції Юрій Тарасов знайшов та повернув додому 14-річну дівчину, яка 7 жовтня безслідно зникла. Дев’ятикласницю працівник ювенальної превенції розшукав на Житомирщині, куди вона поїхала до свого хлопця.

11 жовтня до Хмільницького відділення поліції звернувся 36-річний житель с. Кропивна з повідомленням про те, що чотири дні тому безслідно зникла його неповнолітня дочка. Дитина проживає разом з батьком та бабусею.

Працівниками поліції були задіяні усі можливі оперативно-розшукові заходи, направлені на розшук дівчинки. Поліцейські з’ясували, що вона могла поїхати до свого 16-річного хлопця, який мешкає у одному з сіл Бердичівського району. Аби перевірити цю інформацію, туди поїхав старший інспектор Хмільницького відділення поліції Юрій Тарасов.

Доки поліція та рідні розшукували 14-річну віничанку впродовж 4 днів, вона гостювала у свого хлопця

- Я добре знаю зниклу дівчинку і її родину. Матір їх покинула та переїхала у інше село, батько зловживає алкоголем, а вихованням дитини займається бабуся. В минулому році за неналежне виконання батьківських обов’язків батько притягувався до адміністративної відповідальності, - розповідає Юрій Тарасов. – Про життєві обставини, які склалися у цій родині, знає служба у справах дітей. Сім’я перебуває у них на обліку.

Зниклу дев’ятикласницю поліцейський Юрій Тарасов побачив на зупинці громадського транспорту, коли приїхав у село, де мешкає її хлопець. Вона була разом з мамою хлопця. Жінка розповіла, що дівчинка запевнила, що її рідні знають, де вона, і дозволили їй поїхати на кілька днів до них погостювати.

Зараз 14-річна школярка знаходиться вдома. На її батька складений адмінпротокол за неналежне виконання батьківських обов’язків.



Переглядів: 2926
Поширень: 0