У Жмеринському районі поліцейські затримали 18-річного жителя с. Будьки, який двічі обкрадав 89-річну самотню односельчанку. У потерпілої зловмисник забрав майже 31 тисячу гривень. Гроші правопорушник витратив на розваги з друзями.

12 жовтня до поліції звернулась 89-річна жителька с. Будьки з заявою про крадіжку грошей з її будинку. Заявниця повідомила, що невідома особа викрала 30 тисяч гривень, які вона ховала на горищі у димоході. Також потерпіла повідомила про крадіжку скляної банки з 800 гривнями, яку вона тримала на кухні під столом.

За підозрою у вчиненні злочину працівники поліції затримали 18-річного місцевого жителя, який мешкає на сусідній вулиці з пенсіонеркою. У вчиненому злочині хлопець з багатодітної родини зізнався та розповів, що йому набридла скрута. Вкрадені гроші він витратив з друзями на розваги у Жмеринці, а також придбав собі електронну цигарку та DVD-програвач.

Як з’ясувалося, поки потерпіла поралась на городі, сусід навідувався до її будинку двічі. Перший раз він зайшов через незачинені двері та забрав з кухні скляну банку з 800 гривнями. Другий раз він потрапив у будинок через вікно. На горищі у димоході він знайшов схованку з 30 тисячами гривень.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За такий злочин передбачено покарання до 6 років позбавлення волі.



Переглядів: 2061
Поширень: 0