Сьогодні близько 10 години на автошляху поблизу м. Липовець сталося зіткнення автомобілів «Деу-Ланос» та «Газель», після чого загорівся «Деу-Ланос». В лікарню доставлені вісім осіб, двоє з яких госпіталізовані.

За словами начальника Липовецького відділення поліції Павла Дармограя, попередньо встановлено, що водій автомобіля «Деу-Ланос» не справився з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де в цей час в напрямку Вінниці рухалася «Газель». Від удару «Деу-Ланос» загорівся. Водій автівки встиг врятуватися.

ДТП біля Липовця: постраждало восьмеро людей, легковик згорів вщент

Наразі на місці події проведені першочергові слідчі дії. Поліція зясовує причини та обставини ДТП. До лікарні було доставлено вісім осіб, які перебували в транспортних засобах. Двоє людей з травмами госпіталізовані, решта після надання медичної допомоги відпущені додому.

ДТП біля Липовця: постраждало восьмеро людей, легковик згорів вщент

За фактом аварії відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.286 КК України(порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження). Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.



Переглядів: 5672
Поширень: 0