3 листопада у Теплицькому районі сталась ДТП за участі вантажного потяга та автомобіля «Volkswagen Passat». Внаслідок їх зіткнення була травмована пасажирка легковика, 17-річна місцева жителька. Поліція розслідує обставини автопригоди.

Вчора близько 19.40 до Теплицького відділення поліції надійшло повідомлення про ДТП на залізничному переїзді с. Марківка. Вантажний потяг, що рухався сполученням "Губник - Христинівка", зіткнувся з автомобілем "Volkswagen Passat B5" під керуванням 26-річного жителя с. Орлівка, який рухався в напрямку смт Теплик. Внаслідок аварії постраждала пасажирка автомобіля, жителька с. Орлівка. З незначними тілесними ушкодженнями дівчина доставлена до лікарні.

В Теплицькому районі вантажний потяг зіткнувся з легковиком, є постраждалі

В Теплицькому районі вантажний потяг зіткнувся з легковиком, є постраждалі

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Переглядів: 2514
Поширень: 0