22 листопада начальник Головного управління ДСНС України у Вінницькій області Руслан Шевчук спільно з представниками органів державної влади передали рятувальникам Чернівецького та Томашпільського районів спеціальне обладнання, яке дозволить захистити органи дихання та зору від шкідливого впливу продуктів горіння та токсичних речовин бійцям ДСНС під час виконання завдань за призначенням.

Рятувальники Чернівецького району отримали 6 апаратів захисту дихання, які працюють на стисненому повітрі, 16 масок до них, 6 рятувальних жилетів, надувний човен для порятунку людей на воді. Загальна сума закупленого майна становить 76 тисяч гривень. Кошти на придбання вкрай необхідного обладнання виділили районна, сільська та селищна ради. Особовий склад ДПРЧ-28 смт Томашпіль отримав на озброєння 6 апаратів та 9 масок вартістю 200 тисяч гривень. Голова Томашпільської селешної ради Валерій Немировський подарував рятувальникам мікрохвильову піч.

На Вінниччині у ще двох підрозділах служби МНС створено газодимозахисну службу

Головний рятувальник області подякував керівництву районів та місцевих органів влади за підтримку Служби порятунку та створення у підрозділах ДСНС газодимозахисної служби. Це дасть змогу забезпечити ведення оперативних дій підрозділів служби у непридатному для дихання середовищі при рятуванні людей, гасінні пожеж та ліквідації наслідків аварій.



Переглядів: 2415
Поширень: 0