У Гайсинському районі під час сварки чоловік спричинив смертельні тілесні ушкодження своїй співмешканці. Усвідомивши, що накоїв, сімейний дебошир намагався покінчити життя самогубством. З порізаними венами у лісосмузі його виявили поліцейські та викликали лікарів.

Як розповів начальник Гайсинського відділу поліції Ігор Соломон, вночі 3 лютого у с. Гранів 41-річний місцевий житель під час сварки наніс смертельні тілесні ушкодження своїй співмешканці. Обидва учасники конфлікту перебували в стані алкогольного сп’яніння.

Ранком, побачивши, що його співмешканка знаходиться без ознак життя, чоловік вирішив покінчити життя самогубством. З порізаними венами його знайшли працівники поліції в селі у лісосмузі. За словами затриманого, між ним та співмешканкою постійно виникали побутові сварки, під час яких він застосовував до жінки силу.

За висновком судово-медичного експерта, 39-річна потерпіла померла внаслідок розриву селезінки.

Чоловіку оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Йому загрожує до 10 років ув’язнення.



Переглядів: 1724
Поширень: 0