5 лютого у селі Ворошилівка Тиврівського району у підсобному приміщенні власного господарства рідні виявили мертвим 58-річного місцевого жителя. Про насильницьку смерть потерпілого свідчили численні травми на його голові та тілі. Протягом доби поліцейські затримали особу, причетну до смерті чоловіка. Ним виявися зять загиблого.

Близько 10.00 до Гніванського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення мертвим на території власного господарства місцевого жителя. На тілі загиблого слідчо-оперативна група поліції виявила ознаки насильницької смерті. За висновком судово-медичного експерта, смерть чоловіка настала внаслідок черепно-мозкової травми з переломом кісток черепа, внутрішньо-мозковим крововиливом та набряком головного мозку.

Як розповів начальник Гніванського відділення поліції Володимир Василик, поліцейські, оглянувши будинок загиблого, та, опитавши рідних і сусідів, запідозрили у злочині зятя вбитого. Спочатку підозрюваний надавав суперечливі покази, але беззаперечні докази, зібрані слідчими, змусили його зізнатися у вчиненому.

Як розповів затриманий, під час розпиття спиртних напоїв між ним та тестем виникла сварка та бійка, під час якої він дерев’яною палицею вдарив по голові потерпілого. Коли учасники конфлікту заспокоїлись, тесть вийшов на подвір’я, а зять пішов спати. Ранком мертвим чоловіка виявили рідні у господарському приміщенні.

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, затриманому загрожує до 10 років ув’язнення. Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 ККУ (умисне тяжке тілесне ушкодження). Наразі вирішується питання про оголошення підозри затриманому та обрання міри запобіжного заходу.



Переглядів: 1802
Поширень: 0