6 лютого у Козятинському районі, м. Жмеринка та м. Липовець стались три автопригоди за участі пішоходів. Один з постраждалих дорогою до лікарні помер у кареті швидкої допомоги.

У Козятинському районі під колесами «Audi» загинув 21-річний житель Калинівського району. Аварія сталась близько 20.00 на автодорозі Вінниця-Житомир неподалік с. Мшанець.

31-річний вінничанин, рухаючись на автомобілі «Audi», на неосвітленій ділянці дороги допустив наїзд на пішохода. Чоловік раптово вийшов на проїзну частину дороги з-за припаркованої на протилежному боці «Волги». Від отриманих ушкоджень дорогою до лікарні у кареті швидкої допомоги чоловік помер.

Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено до 8 років позбавлення волі.

В Козятинському районі загинув молодий пішохід, який потрапив під колеса "Ауді"

Близько 22.00 у м. Жмеринка на вул. І. Франка водій автомобіля «Opel Vectra» здійснив наїзд на 42-річного місцевого жителя. Чоловік в неустановленому місті раптово вийшов на дорогу. У важкому стані потерпілий доставлений у реанімацію.

У м. Липовець 25-річний водій «Мазди 323» на вул. Соборній здійснив наїзд на 46-річного місцевого жителя, який йшов по узбіччю дороги у попутному напрямку. Чоловік з травмою голови та переломом ноги госпіталізований у хірургічне відділення районної лікарні.

Слідчим підрозділами жмеринської та липовецької поліції відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк або без такого.



Переглядів: 1352
Поширень: 0