Четверо молодиків, віком від 17 до 24 років, заробляли на життя викраденням автомобілів та крадіжками. Злочини хлопці вчиняли на території Жмеринського району. Одному з затриманих оголошено про підозру.

За словами начальника жмеринської поліції Валерія Домбровського, протягом останніх декількох місяців на території району було вчинено ряд майнових злочинів. Провівши ряд оперативних заходів, працівники кримінального блоку жмеринської поліції встановили осіб, причетних до вчинення злочинів.

Найстарший із затриманих - 24-річний раніше судимий житель Шаргородського району. До групи також входили троє жмеринчан, один з яких неповнолітній. Хлопець з 12-років перебуває на обліку у поліції. Слідчі зібрали достатньо доказів, щодо їх причетності до вчинення двох незаконних заволодінь автомобілями. В кінці 2017 року зловмисники викрали автомобіль «Москвич», який у Могилів-Подільському за 5 тисяч гривень здали на металобрухт. Ще один автомобіль, «ВАЗ-2103», двоє із затриманих викрали в кінці лютого цього року.

В Жмеринському районі затримали групу молодиків, які причетні щонайменше до п'яти крадіжок

З одного із Жмеринських магазинів підозрювані викрали товар на 45 тисяч гривень. Також обікрали станцію технічного обслуговування та приватний будинок.

24-річному затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

В Жмеринському районі затримали групу молодиків, які причетні щонайменше до п'яти крадіжок

Під час розслідування кримінальних проваджень слідчі нададуть правову оцінку діям кожного із учасників організованої групи.

Працівники поліції перевіряють правопорушників на причетність до вчинення аналогічних злочинів на території сусідніх районів.

Слідчим відділом поліції відкриті провадження за ст. 289 (незаконне заволодіння транспортними засобами) та ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. За такі злочини передбачене покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років.

Слідчі дії тривають.



Переглядів: 1775
Поширень: 0