19 березня працівники патрульної поліції м. Вінниці за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Мерседес». Під час спілкування у водія поліцейські виявили ознаки наркотичного сп’яніння.

За не складання адмінпротоколу чоловік запропонував патрульним неправомірну вигоду в розмірі 1 000 гривень. Тепер правопорушнику загрожує не лише адміністративна, а й кримінальна відповідальність.
Екіпаж управління патрульної поліції м. Вінниці неподалік села Малинівка Літинського району за порушення правил дорожнього руху зупинив автомобіль «Мерседес». У 35-річного водія, жителя м. Хмільник, поліцейські виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Аби залагодити ситуацію, правопорушник запропонував поліцейським неправомірну вигоду. Патрульні відмовились від грошових коштів та викликали слідчо-оперативну групу Літинського відділення поліції.

Під час поверхневого огляду у правопорушника поліцейські вилучили паперовий згорток з речовиною білого кольору, схожою на наркотичну. ЇЇ відправили на експертизу.

Тепер, крім адміністративної відповідальності за вчинені порушення, чоловіку загрожує ще й кримінальна за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За таке кримінальне правопорушення передбачено до чотирьох років позбавлення волі.



Переглядів: 1987
Поширень: 0