4 квітня працівники групи реагування патрульної поліції виявили в автомобілі 39-річного водія мікроавтобуса «Форд» майже п’ять десятків патронів калібру 7,62 мм. Водій керував транспортним засобом в стані наркотичного сп’яніння. Чоловікові загрожує до 7 років позбавлення волі.

Автомобіль правопорушника працівники поліції зупинили на ділянці дороги між населеними пунктами Пиківська Слобідка і Майдан Бобрик.

За словами начальника Літинського відділення поліції Олександра Конєва, під час спілкування з водієм поліцейські виявили у нього ознаки наркотичного сп’яніння, за що на порушника склали адміністративний протокол за ст.130 КУпАП. Оглядаючи багажне відділення автомобіля порушника, правоохоронці виявили поліетиленовий пакет з п’ятьма десятками набоїв калібру 7,62 мм.

Літинські поліцейські затримали водія який перевозив набої до автоматичної зброї

Зі слів чоловіка, патрони він знайшов у річці.

Літинські поліцейські затримали водія який перевозив набої до автоматичної зброї

Працівники поліції перевіряють джерело походження вилученого.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами). Правопорушнику загрожує до 7 років позбавлення волі. 



Переглядів: 1641
Поширень: 0