П’яна сімейна бійка між чоловіком та дружиною сталась 10 квітня в Калинівському районі. Від значної втрати крові потерпіла померла на підлозі власного будинку. Вирішується питання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу.

11 квітня до поліції звернувся 35-річний житель села Іванів, який повідомив, що на веранді він виявив дружину без ознак життя.

Лікарі, які приїхали разом зі слідчо-оперативною групою поліції, констатували смерть 37-річної жінки. Поліцейські задокументували подію та розпочали розслідування. Першим хто потрапив під підозру слідчих - це чоловік загиблої. Подружжя часто зловживало спиртним, вело асоціальний спосіб життя. Працівники поліції неодноразово приїжджали вгамовувати п’яного голову сім'ї.

Про те, що він побив дружину, підозрюваний не заперечував. З його слів, потерпіла пізно напідпитку повернулась додому. Під час суперечки він декілька разів вдарив її кухлем по голові, який був у нього в руках, і пішов спати.

За попереднім результатом судово-медичної експертизи, жінка померла від значної втрати крові.

Слідчим відділом поліції за цим фактом відкрито провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі.

Остаточна правова кваліфікація діям зловмисникам буде надана після проведення всіх необхідних експертиз та слідчих дій.



Переглядів: 1373
Поширень: 0