Дільничний офіцер поліції Андрій Людкевич разом з сільським головою с. Павлівка розшукали зниклого місцевого пенсіонера. Протягом трьох діб чоловік блукав у лісі поблизу села і не міг знайти дорогу додому.

11 червня до калинівської поліції звернулась донька 81-річного жителя села Павлівка, яка повідомила, що вчора вранці її батько пішов до лісу та не повернувся.

За словами начальника Калинівського відділу поліції Петра Скічка, поліцейські спільно з рятувальниками, лісниками, місцевими жителями та рідним зниклого прочісували лісовий масив біля населеного пункту. Також поліцейські опитували жителів сусідніх сіл, в одному з яких проживають родичі зниклого пенсіонера, оскільки він часто ходив до них через ліс.

В Павлівці дільничний офіцер та сільський голова розшукали  дідуся, який три дні блукав у лісі

13 червня місцевий дільничний офіцер поліції отримав інформацію, що схожого чоловіка бачили неподалік села Павлівки.

- Спільно з сільським головою ми вирішили перевірити цю інформацію. Поїхали до зазначеного місця, почали прочісувати у двох ліс. Під деревом на траві спав зниклий пенсіонер, - розповідає старший лейтенант поліції Андрій Людкевич. - Ми його розбудили та оглянули, чи немає він ушкоджень. На його тілі були тільки подряпини віл гілля, оскілки дідусь три дні блукав лісовими хащами.

В Павлівці дільничний офіцер та сільський голова розшукали  дідуся, який три дні блукав у лісі

З початку року поліція Вінниччини розшукала 101 безвісти зниклу людину.



Переглядів: 2305
Поширень: 0