23 червня працівники поліції Вінницького районного відділення поліції оперативно затримали правопорушницю, причетну до незаконного заволодіння транспортного засобу. 62-річна жінка викрала залишений на березі ставка скутер односельця.

О 11 годині до працівників поліції за допомогою звернувся 61-річнний житель с. Вінницькі Хутори. Зі слів потерпілого, він залишив транспортний засіб на березі та пішов рибалити, а повернувшись через годину, виявив відсутність моторолера.

За словами начальника районного відділення поліції Олександра Яворського, оглядаючи місця злочину, слідчо-оперативна група поліції помітила сліди залишені правопорушником. Було прийнято рішення викликати кінолога з службовим псом. На слід зловмисника чотирилапий поліцейський вийшов одразу. Викрадений моторолер знайшли в 500-метрах від місця події, у дворі 62-річної місцевої жительки.

У Вінницькому районі поліцейський собака розшукав викрадений скутер

Пояснити свій вчинок жінка не змогла.

Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено до 5 років позбавлення волі.

Викрадений транспортний засіб повернуто власниці.



Переглядів: 1763
Поширень: 0