Троє дітей без дозволу батьків пішли подивитись на масові заходи, які проводились на березі Південного Бугу. Дільничний інспектор міліції врятував 9-річного хлопчика, який ледь не потонув у річціПоруч розважались та купались відпочиваючі. Дітям також закортіло поплюскатись у воді. Під час купання одного з хлопчиків захлиснули течія та почала відносини на глибину. В цей час дільничний інспектор міліції Віталій Бондарчук ніс охорону громадського порядку.

«Йдучи вздовж річки, я побачив, що у воді в метрах десяти від берега, то винирює, то знову зникає під водою дитина. Я одразу зрозумів, що вона тоне. Не гаючи часу, я миттєво кинувся у воду. Підпливаючи до дитини, я бачив, як хлопчик пірнув, і на поверхні більше не з’явився. Пірнувши за ним, я намацав дитину у воді та штовхав її до берега», - пригадує Віталій. Дістати дитину з води допомогли люди, які зібрались на березі. Карета швидкої допомоги також вже була на місці. Лікарі надали дитині першу необхідну медичну допомогу. Оскільки хлопець весь час був у свідомості, необхідності в його госпіталізації не було.

Батьки дитини - віруючі люди. В родині виховується четверо дітей. Колись батько Богдана працював рятувальником на одеському пляжі. Тоді він врятував двох жінок, які тонули у морі. Можливо, це доля.

Батьки безмежно вдячні правоохоронцеві за те, що врятував їхнього хлопчика. А також вони впевнені, що ця історія має щасливий кінець завдяки Божої помочі.


Переглядів: 6476
Поширень: 0