Так, 13 серпня 2010 року в місті Сороки (Республіка Молдова) делегація Вінницької області на чолі з заступником начальника управління міжнародного співробітництва та євроінтеграції облдержадміністрації Мережко В.М., приймала участь у робочій зустрічі по обговоренню статутних документів єврорегіону «Дністер».

Протягом даної зустрічі було обговорено ряд статутних документів майбутнього єврорегіону, зокрема, власне Статут єврорегіону «Дністер», регламент діяльності Ради єврорегіону та його Координаційного центру і Установчий договір. Сторони прийшли до єдиного варіанту статутних документів, що дає змогу завершити юридичну сторону організації єврорегіону. Під час обговорення були присутні представники Міністерства закордонних справ та європейської інтеграції Республіки Молдова, Держканцелярії Уряду Республіки Молдова та представник Посольства України у Республіці Молдова. Обговорення та дискусії проводились у присутності незалежного експерта з Угорщини.

Сторони домовились про те, що узгоджений варіант документів буде надісланий на погодження до відповідних центральних органів влади в своїй країні.


Переглядів: 2711
Поширень: 0