Обхід навколо міста Калинівки повинні здати в експлуатацію 15 листопада. За місяць до запланованого відкриття дороги, шляховики звітують про 70% виконаних робіт. З останнім етапом будівництва на об’єкті ознайомився голова облдержадміністрації Микола Джига.

Об\'їзна дорого навколо Калинівки готова на 70%. Відкриття 15 листопадаОчільник області наголосив на важливості введення в дію калинівської окружної дороги. Великий транспортний потік становив загрозу як безпеці водіїв і пішоходів, так і екологічному мікроклімату в містечку.

Микола Джига відзначив, що роботи на об’єкті ведуться досить інтенсивно і він розраховує, що шляховики здадуть дорогу вчасно. Він зауважив: «В останній раз, коли я тут був, я поставив на акті виконаних робіт дату 15 жовтня. Але в умовах недофінансування, затримці по поставках будматеріалів ми ставимо цілком реальні строки – 15 листопада, я упевнений: дорожники своєї обіцянки дотримають».

Начальник служби автомобільних доріг у Вінницькій області Василь Демішкан зазначив: необхідне фінансування становить 117 млн. грн.. Кошти поступово надходять: «Гроші – на підході, банк не пропустив і вони «застрягли»», - додав він.

Об\'їзна дорого навколо Калинівки готова на 70%. Відкриття 15 листопадаНа разі практично завершені роботи з перенесення газопроводів високого і середнього тиску та інших комунікацій. На фінішній прямій знаходиться і будівництво шляхопроводу. По обсягу виконання земляних робіт будівельники вийшли майже на середину шляху. Разом з тим, роботи із забезпечення якісної конструкції дорожнього одягу, яка б відповідала технологічним європейським стандартам, ще тривають. Відповідно асфальтувати дорогу ще не починали. Планують покласти 60 тис. кубічних метрів асфальтобетону.

Будівництво практично ведеться з 1994 року.
Загальна вартість об\'єкта – майже 170 млн.грн.


Переглядів: 4786
Поширень: 0