Сертифікат на суму 250 тис. грн. керівництву ДЮСШ «Колос» вручив голова облдержадміністрації Микола Джига. Саме стільки бракувало на добудову майданчика. На виділені кошти планується встановити трибуни та освітлення.

У місті Бар буде свій спортивний майданчик зі штучним покриттям Універсальний спортивний майданчик із штучним покриттям для ігрових видів спорту будується на районному стадіоні «Колос». Спеціальне покриття газону дозволить проводити ігри з футболу, баскетболу, міні-футболу, великого тенісу, гандболу, волейболу за будь-яких погодних умов. Окрім того, синтетична трава безпечніша для спортсменів: таке покриття знижує до мінімуму ризик травмування чи пошкодження гравця при падінні.

У рамках робочої поїздки до Барського району з ходом будівництва спортмайданчика ознайомився голова облдержадміністрації. Він наголосив: влада повинна підтримувати подібні проекти: «Здоров’я нації пов’язано із здоровим способом життя, заняттями спортом. І влада має докладати максимум зусиль для створення спортивної інфраструктури, аби підтримати прагнення молоді розвиватися».

У місті Бар буде свій спортивний майданчик зі штучним покриттям Раніше на проектно-кошторисну документацію та будівництво основи під синтетичне покриття з міського бюджету було виділено 400 тис. грн. Ще 50 тис. грн. надали з обласного бюджету на огорожу спортивного майданчика. Фінансову підтримку також обіцяють польські міста-побратими – у сумі 350 тисяч гривень.

В ігрових видах спорту барчани демонструють найкращі результаті в обласних змаганнях. Серед профілюючих видів спорту – баскетбол. У 2010 році Барський район зайняв 2 місце з ігрових видів спорту у V літніх молодіжних іграх.

У двох барських дитячо-юнацьких школах займається 650 дітей.


Переглядів: 6038
Поширень: 0