Першою територією дослідження стане Чечельницький район. Очолить робочу групу заступник голови облдержадміністрації Роман Аксельрод.

Голова облдержадміністрації доручив заступнику з питань ЖКГ Роману Аксельроду вивчити питання проведення ремонту доріг Чечельницького району. Відповідна комісія з виїздом на місце повинна визначити обсяг робіт та можливість їх виконання найближчим часом. Жителів району, як засвідчили звернення на особистому прийомі губернатора, найбільше цікавлять дороги у напрямку Ольгопіль-Балта (8 км) та Чечельник-Кодима (13 км). Ці напрямки особливо важливі у зв’язку з проходженням залізниці через ці населені пункти.

Микола Джига наголошує: «У який би район не поїхали, перше питання, яке ставлять люди, - дороги». Він додав, що також буде звертатися до уряду з проханням фінансування ремонту і будівництва сільських доріг.

На думку голови облдержадміністрації, потрібно також підсилити контроль над правильною експлуатацією автошляхів. Він звертає увагу, що місцеві мешканці самі розбивають дороги важким транспортом.


Переглядів: 2841
Поширень: 0