На 18-ту позачергову сесію обласної Ради депутати зібралися 18 липня для того, щоб розділити понадпланові надходження до бюджету. За півроку це становить більше 12 млн. грн. Зокрема, для завершення ремонтів у лікарнях, санаторіях для дорослих і дітей виділено 400 тис. грн., таку ж суму дали обласній дитячій лікарні, для капремонту обласної психлікарні ім. Ющенка перепало 250 тис. грн.

Гроші отримали і районні медичні заклади, виділено кошти і на медичне обладнання. Досить значні суми виділили на сесії і на розвиток спорту – зокрема, для підготовки команди з хокею на траві «Олімпія» - та на дитячо-юнацькі спортшколи – 215 тис. грн.., обласній федерації футболу – 200 тис. грн. Для відновлення Вінницького аеропорту піде додатково 1 млн. грн. Для реалізації програми профілактики злочинності виділили 1млн. 360 тис. грн.., з них прокуратурі Вінницької області – 360 тис. грн., обласному УМВС – 1 млн. грн.

Також депутати вирішили виділити і гроші на житло: для придбання 2-х будинків незавершеного будівництва для створення будинку сімейного типу сім’ї Остапців із села Тягун Іллінецького району – 145 тис. грн., а також для придбання житла головам райдержадміністрацій Барського та Могилів-Подільського районів – по 150 тис. грн.


Переглядів: 3057
Поширень: 0