Вінниччина налагоджує співробітництво з Китайською Народною Республікою Основною метою візиту було налагодження міжрегіональних зв’язків і перейняття досвіду китайських колег в сферах будівництва, сільського господарства та високих технологій.

Варто відзначити, що делегація відвідала ряд сільськогосподарських підприємств провінції Аньхой, вивчаючи досвід та досягнення китайських колег в сфері переробки сільськогосподарської продукції. Крім того, під час перебування на цементному заводі, було досягнуто домовленості про можливість залучення китайських інвестицій та технологій у будівництво цементного заводу на Вінниччині.

Під час перебування в Аньхойському державному університеті було досягнуто домовленості щодо встановлення партнерських контактів з одним з вищих навчальних закладів Вінницької області.

Ще одним важливим пунктом програми було відвідання зони економічного і технологічного розвитку м. Хефей, де учасники делегації мали змогу ознайомитися з особливістю роботи розташованих там підприємств.

Вінниччина налагоджує співробітництво з Китайською Народною Республікою

Варто наголосити на тому, що протягом візиту було обговорено можливість підписання Угоди між Урядом провінції Аньхой Китайської Народної Республіки та Вінницькою обласною державною адміністрацією України про торговельно-економічне, науково-технічне та гуманітарне співробітництво.

Також, перебуваючи в КНР, делегація зустрілась з Генеральним Консулом України в Шанхаї та обговорила можливості розвитку міжрегіонального співробітництва й шляхи співпраці підприємств Вінниччини з китайськими партнерами.


Переглядів: 3420
Поширень: 0