Під час перевірки, на території даної бойні проводився несанкціонований забій сільськогосподарських тварин без необхідних супровідних ветеринарних документів. Туші забитих тварин не піддавались ветеринарно-санітарній експертизі державної служби ветеринарної медицини на показники безпеки.

На період перевірки у холодильних камерах забійного цеху зберігались дві туші свині вагою 220 кг, 30 кг м’яса яловичини, 25 свинячих голів вагою 125 кг. на загальну суму понад 5 тисяч гривень.

Як повідомив начальник ветеринарної міліції УМВС України у Вінницькій області Павло Дармограй, з метою недопущення виникнення небезпечних інфекційних хвороб і негативного впливу неякісної та небезпечної продукції на життя, здоров’я людини, виявлену м’ясну сировину вилучили з обігу, а роботу даного цеху призупинили.

38-річного власника м’ясної сировини притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 107 КУпАП "Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог" та позбавлено права займатися даним видом діяльності.


Переглядів: 8643
Поширень: 0