Оперативну інформацію про те, що чоловік пропонує заборонений законом товар було взято в розробку працівниками Ладижинського міського відділу міліції та успішно реалізовано.

Чоловіка затримали в момент продажу обрізу мисливської рушниці «ТОЗ-49» 16 калібру за 600 грн та 1 кг марихуани, за яку він отримав 5 тисяч гривень. Заборонений законом товар зловмисник продав у м. Ладижині неподалік автовокзалу серед білого дня. Крім того в його помешканні міліціонери знайшли ще 1 кг марихуани, приготовленої до продажу. Як пояснив затриманий, наркотичне зілля він збирав самотужки, а обріз виготовив із власної рушниці. Тепер «майстра на всі руки» очікує кримінальна відповідальність.

За словами начальника Ладижинського міського відділу міліції Євгенія Соловійчука , в діях підозрюваного вбачаються ознаки злочинів , передбачених ст. 307 КК України (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів) та ч.1 ст.263 КК України (незаконне виготовлення та збут вогнепальної зброї). Затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.


Переглядів: 4249
Поширень: 0