До Баку (Азербайджан), де 26 вересня розпочався чемпіонат світу з Боксу, поїхав вінницький боксер Денис Козарчук. У змаганнях чемпіонату візьмуть участь понад 680 боксерів з 120 країн світу. Денис виступатиме у ваговій категорії 49 кілограм.

- Сподіваюсь, хлопець себе гарно покаже, адже цей чемпіонат — сходинка до Олімпійських ігор. У деяких вагових категоріях престижно навіть увійти у вісімку кращих, - ділиться тренер хлопця і викладач боксу Управління з питань фізичної культури і спорту у Вінницький області Сергій Глущенко.

Денис навчається у Вінницькому національному аграрному університеті, а родом зі Стрижавки. Боксом займається шість років і з 2009 року себе гарно зарекомендував на турнірах і чемпіонатах (бронзовий призер чемпіонату Європи серед студентів, чемпіон України серед дорослих, переможець Міжнародного турніру класу “А”).

Світова першість стане другим турніром після Всесвітньої серії боксу (ВСБ), на якій буде розіграно путівки на Олімпійські ігри-2012. У боксерів, що не потрапили до числа переможців, буде шанс поборотися за путівки на спеціальному відбірковому турнірі. Його місце проведення визначать пізніше.


Переглядів: 3412
Поширень: 0