У Азербайджані 17-річний вінничанин Богдан Блажко виборов золото. На Міжнародному турнірі з боксу “Кубок Аббасу Агеларова” 2011” у ваговій категорії +91 кг він став першим.

Змагання проходили у місті Баку, Республіка Азербайджан, з сьомого по 12 грудня. На яких виступили 94 боксери з семи країн світу: Азербайджану, Росії, Грузії, Індії, України, Узбекистану і Казахстану.

У боях мені дуже допомогла тактика, маневри, обдуманість і правильний вибір моменту атаки, - ділиться Богдан Блажко. - Це досить престижний турнір, до якого мене готували вінницькі тренери Сергій Глущенко і Віктор Січкарук.

Окрім Богдана Блажка золото до України привіз Леонід Сінані, який боровся у ваговій категорії 75 кг. Збірна України у складі 10 спортсменів зайняла друге загальнокомандне місце, першість — у Казахстану, спортсмени завоювали п’ять медалей, третє місце — у збірної Росії.

Турнір з боксу серед молоді присвячено пам’яті засновника азербайджанського боксу Аббасу Агаларова і проходив у Олімпійському Комплексі Шаган.


Переглядів: 3738
Поширень: 0